čtvrtek 23. října 2008

Prakticky


Jednou z prvních věcí, kterou jsem jako znovuzrozený mohl vykonat bylo, že jsem byl účasten hovoru a domlouvání mých nejbližších přátel. O blízkém sousedství ( dále jen BS ), komunitě ( dále jen KO ), budoucnosti, plánech ... jedním z výsledků toho rozhovoru je právě tenhle blog.


Pro ty, kteří toho hovoru nebyli přítomni, jen krátce shrnu, že jsme se shodli na potřebě pravidelných setkání, sdílení představ nás všech, ať už se týkají podoby, místa, způsobu nebo smyslu. Po projití kalendáře skupina "pražská" vybrala jako možné termíny 7 nebo 14 prosinec a pak jsme zejména velice za myšlenku strávení společného silvestra. Milá "brněnská" skupino - vaše vyjádření prosím :-)


Není to asi moc praktické, nicméně listy padají, země usíná a nějaký čas by beztak objíždění některých potencionálních míst ( k usazení nebo isnpiraci ) nemělo valného smyslu. A dlouhé večeri v rozhovoru nejvoňavěji s čajem plynou... Usnesli jsme se k založení blogu i pro ten účel, abychom už před našim setkáním ( která budou asi vzácná, však není snadné zkoordinovat několik lidí v jeden čas ) znali navzájem svá do klávesnice naťukatelná přání, představy, obavy aj. a na setkání nám zbývalo co nejvíce už jen to, co lze jen vyslovit nebo spoluprožít. Svým dílem navrhuji pro každého zamyslet se a podle svých možností s ostatními sdílet odpovědi na následující otázky ( samozřejmě, jejich odůvodněné doplnění je nanejvýš žádoucí) :
Sam

1 komentář:

  1. Setkání silvestrovské možno uskutečnit na Kosové (Jackov, u Moravských Budějovic). Do chaty se vejde 12 lidí v poho, 15 lidí - taky v poho. Ve více lidu (do 30) můžeme pobývat před chatou na hřišti, což by znamenalo vzít si jen o pár ponožek navíc...

    OdpovědětVymazat