čtvrtek 23. října 2008

Samovy otázky


Jaké jsou Tvoje pohnutky? Jaká je hlavní motivace? PROČ? A co si tím pádem od toho nejvíce sliboješ, kde jsou těžiště Tvých nejsilnějších očekávání?


Přemýšlel/a jsi někdy o vývoji a podobě vzájemných vztahů v BS či KO? Co si o tom tématu obecně myslíš, v čem vidíš nebezpečí-výzvy a jaké jsou Tvé návrhy pro dobrý a co nejméně bolestivý postup?


Jak si představuješ svoje bydlení? Své obydlí, svůj dům, svou zahradu, pozemek? vyplývají z toho nějaké zvláštní a důležité podmínky a požadavky?


Máš nějakou představu o vhodném místě? Z hlediska geografického, je to "jen" touha po inspiraci, návštěvě, zalíbení a nebo se jedná o krajinu Tvého srdce, kořeny zapuštěné, po tamních lidech prahnoucí?


Jak si představuješ svou obživu v BS? Zaměstnání, vlastní podnikání, závislost na BS, nedalekém městě apod?


Máš nějaká další očekávání, o kterých ještě nepadla řeč a na které žádná otázka neukázala? A obecně, jsou z těch Tebou vyslovených některá tak zásadní, že z nich nejsi ochoten/ochotna slevit? A pokud ano, v jakých případech?


Dokážeš si představit něco takového za 5, 10, 20, 50 let? Jaké jsou Tvé pocity při takových představách?


Jaké jsou Tvé současné finanční a osobní zdroje? Máš možnost vydělat na pozemek, je to pro Tebe aktuální nyní, nebo nemáš ani vindru, studuješ a Tvá vize je spíše vzdálenější než bezprostředně Tě objímající?


Jaké by jsi ostatním doporučil knihy, texty, internetové stránky k prostudování a jaká místa jsou podle Tebe natolik zajímavá a inspirativní, že by stálo za to je společně ( nebo individuálně ) navštívit?


Žádné komentáře:

Okomentovat